Wat doen wij?

Online marketing

Er bestaat een vakgebied binnen internet marketing dat zich helemaal richt op het krijgen van betere posities in Google. Het gaat dan om de organische resultaten, niet de Google ads van Adwords. In Nederland spreken we van: “zoekmachine optimalisatie” ofwel van “Hoger in Google”.

Lees wat het belang is van betere posities in de zoekmachine en hoe jij veel meer bezoekers naar jouw site kunt leiden!

Hoger in Google

Wij helpen jou om hoger in Google te komen, zodat jouw website meer bezoekers krijgt.

Social Media Marketing

Wij helpen jou advertenties en campagnes te maken die gericht is op jouw specifieke doelgroep.

Strategie sessie

Wij helpen jou om in kaart te brengen met welke strategie jij jouw omzet kan verhogen.

Hoger in Google

Wat is nu het belang van hoog te komen in Google op gedroomde zoekwoorden? Waarom zou je de top 3 willen bereiken voor je zoekwoorden? Het antwoord is simpel. Om bezoekers/traffic naar je website te leiden, moet je goed scoren in Google op zoekwoorden. Wij adviseren jou hierin.

Zoekwoorden

Mensen typen relevante zoekwoorden in om antwoorden op hun vragen te krijgen. Dus zoekwoorden zijn het middel om tot kwalitatieve informatie te komen.

Hoger in google

Bied je de juiste en dus ook kwalitatieve informatie, dan plaatst Google je hoger in Google, dan je concurrenten. Google heeft een heel systeem hiervoor ontworpen, waarbij je punten kunt scoren. 

Meer bezoekers

Sta je bovenaan in Google? Dan krijg je automatisch meer bezoekers.

Social Media Marketing

Steeds meer mensen maken intensiever gebruik van Social Media. Dat betekent dat jouw doelgroep op Facebook en Instagram te vinden is. Wist je dat 93% van de consumenten eerst social media bekijkt, voordat ze overgaan tot een aankoop? Je wilt dus voorkomen dat je daar niet aanwezig bent. Met slimme en gerichte campagnes kun je de doelgroep bereiken en aanzetten tot actie. Wij adviseren jou hierin.

Advertenties passend bij doelgroep

Het grote voordeel van social media adverteren is dat je de doelgroep kunt targetten op meerdere social media kanalen tegelijk, op een snelle manier. Je kunt advertenties ontwerpen en targetten op  basis van leeftijd, locatie, taal, opleiding, beroep, interesses en zelfs e-maildatabase en bezoekersgedrag op je website.

Concrete omzetdoelen halen

Je kunt social media adverteren inzetten voor branding en social media marketing. Onze kracht ligt met name in Social media marketing. Wij helpen onze klanten met het behalen van concrete omzetdoelen door slimme campagnes.

Sociaal netwerk van jou doelgroep

Iedere bedrijf is anders en heeft een andere doelgroep. Wat wij hebben ontdekt is dat iedere doelgroep ook een voorkeur heeft qua social network. Zo is Linkedin een prachtig network voor b2b en biedt Instagram veel resultaten voor webshops door het grote bereik van influencers. 

Strategie sessie

“Het doel van een internet marketing strategiesessie is in 1 dag duidelijk krijgen hoe je je omzet kunt laten stijgen en naar het volgende niveau met je bedrijf kunt gaan.” Rick en Jan Ruben hebben veel ervaring in het ontdekken van commerciële kansen. Met hun kennis van webdesign, content, waaronder video, en internet marketing, kunnen ze bedrijven laten zien hoe ze commerciële kansen kunnen ontdekken en verzilveren. 

Onderzoek

Tijdens een strategie sessie stellen we zoveel mogelijk vragen om helder te krijgen waar je nu staat met je bedrijfsdoelstellingen. 

Strategieplan

Na afloop van de strategiesessie stellen wij een plan op om de gewenste doelen ook echt te kunnen behalen. 

Verhoogde omzet

Na afloop van de strategiesessie stellen wij een plan op om de gewenste doelen ook echt te kunnen behalen. 

Een greep uit onze opdrachtgevers

oromar
riens
schol
claever
dayseaday
pietbrouwer
deflux
rabobank