Wat doen wij?

Video

Een bedrijfsfilm is een originele manier om te laten zien wat uw bedrijf maakt en verkoopt en wat u als organisatie uitstraalt.
Vaak worden websites gedomineerd door veel pagina’s met lange stukken tekst. Het gros van de mensen blijkt dit helemaal niet te lezen.
Als u op een professionele en snelle manier een beeld wilt geven van wat u doet en wie u bent, dan is een bedrijfsfilm laten maken een slimme zet.

Video

Wij maken verschillende soorten videos passend bij jou behoefte.

Animatie

Wij verwerken complexere informatie of stappenplannen in een animatie.

Livestream

Wij kunnen voor jou live events en webinars streamen.

Video

Er zijn verschillende manieren mogelijk om iets in beeld te brengen. Wij adviseren u graag welke video het beste bij uw wens past.

Promotievideos

Licht een specifiek onderdeel uit van jouw organisatie of bedrijf.

Bedrijfsvideo

Zet het verhaal of proces van jouw organisatie of bedrijf om in beeld.

Testimonial

Testimonials zijn verhalen van bezoekers, klanten of medewerkers.

Documentaire

Hierbij worden echte gebeurtenissen in beeld gebracht. 

Aftermovie / sfeervideo

Wanneer je wilt laten zien hoe de sfeer op een bepaald evenement was.

Educatieve video

Als jij jouw publiek iets wilt leren.

Animatievideo's

Een interessante variatie van een promotievideo is de animatievideo. Soms is het niet gemakkelijk om een complex product of stappenplan op papier te zetten. Ook is een animatievideo een stuk aantrekkelijk om te volgen, dan het lezen van lange stukken tekst. Voorbeelden van bedrijven waar wij animatievideo’s voor hebben gemaakt zijn makelaars en hypotheekadviseurs. Met behulp van een animatievideo van enkele minuten is het de bezoeker duidelijk en heeft hij of zij vertrouwen gekregen in het proces.

Livestream

Wij willen u ondersteunen in een succesvol event of webinar. Wij zorgen voor een professionele video en audio kwaliteit. Door onze ervaring met vele livestreams kunnen wij ervoor zorgen dat de livestream goed draait. Zo kan u zich volledig focussen op de organisatie van uw event of webinar. 

Events

Wij kunnen uw event livestreamen. Denk hierbij aan een livestream van de gemeenteraad, conferentie, kerkdienst, concert, enz. U organiseert uw event, wij regelen de livestream.

Wat is een Webinar?

Een webinar is een online meeting of een online presentatie. Met webinarsoftware kun je live een presentatie geven aan honderden mensen tegelijk. Het grote voordeel is dat er interactie met de viewers mogelijk is. Dat kan onder andere door middel van polls en de chatfunctie. Ook is het mogelijk om mensen na afloop van een webinar naar een webpagina te sturen met een tijdelijke aanbod, speciaal voor de webinarvolgers. Daarnaast is een voordeel dat webinars plaats en tijd onafhankelijk zijn, zodat iedereen de presentatie kan volgen vanuit huis. 

Een greep uit onze opdrachtgevers

oromar
riens
schol
claever
dayseaday
pietbrouwer
deflux
rabobank