Wat doen wij?

Webdesign

Wij maken effectieve websites die online overtuigen. Met behulp van de volgende drie componenten maken wij ontwerpen die exclusief voor één klant worden gebruikt. 

Design

Je wilt een nieuwe website. Een website die uitstraalt waar jouw bedrijf goed in is en waar je als organisatie voor staat. Wij begeleiden onze klanten van strategie tot een eerste concept en tot de bouw en lancering.

Techniek

Wij hebben ruime ervaring met webdesign en hebben het talent in huis om vele technische toepassingen in te zetten. Wij richten ons op snelle laadtijden, de ideale gebruikservaring en het succes van jouw website.

E-commerce

Hoe kun je jouw webshop tot een succes maken? Een webshop moet kunnen verkopen en moet gerichte bezoekers ontvangen. Wij bouwen webshops die een goed design hebben, omzet genereren en makkelijk iedere dag te gebruiken zijn.

Online overtuigen

Bezoekers van je website besluiten in een split second of ze de website betrouwbaar vinden of niet. Als je website niet goed is ontworpen of ingericht raak je potentiële klanten meteen weer kwijt. 

De vraag is: hoe overtuig je bezoekers om voor jou te kiezen (en dus niet voor de concurrenten)? Wat voor ons en onze klanten resultaten oplevert, is het denken vanuit de “customer journey”. 

In plaats van dat je hetzelfde aanbod aan al je bezoekers toont, direct als ze op je website komen, bouwen we een aantal stappen in.

Je neemt de geïnteresseerde bezoeker mee door een aantal stappen of fasen. In iedere fase voeg je waarde toe. Hoe wij dit voor jou kunnen doen leggen we je graag uit.

Effectieve websites

Wij bouwen unieke websites die de juiste uitstraling hebben. Alle websites worden op zo’n manier gebouwd dat ze een zo goed mogelijke gebruikerservaring bieden. Bovendien zijn onze websites effectief: ze zijn gericht op online verkopen.

Wij helpen bedrijven met het  zo goed mogelijk optimaliseren van hun website. 

 

Bezoekers kwalificeren

Dat betekent dat we bezoekers van websites kwalificeren en specifieke informatie per doelgroep tonen.

Methoden overgaan actie

We  gebruiken onze methoden om deze bezoeker te overtuigen over te gaan tot actie. Dat kan zijn; het aanvragen van een demo, het inschrijven voor een webinar, het downloaden van een ebook of meteen het kopen van een product. 

Zoekmachine optimalisatie

Alle websites worden, wat techniek en content betreft, geschikt gemaakt voor zoekmachine optimalisatie. Dus dat betekent dat de pagina’s goed worden gevonden in zoekmachines zoals Google.

“Wij maken unieke websites die online verleiden en overtuigen. Verkoop aan nieuwe klanten én verkoop meer aan je bestaande klanten”

Een greep uit onze opdrachtgevers

oromar
riens
schol
claever
dayseaday
pietbrouwer
deflux
rabobank