Over ons

Historie

2007

Oprichting Alpha producties

Jos Steenbergen start Alpha producties vanuit het streven om bedrijven 
op een creatieve manier te ondersteunen bij het promoten van hun bedrijf
met behulp van video. Hij begint met het maken van professionele bedrijfsfilms.

Uitbreiding

Er ontstaat een steeds grotere vraag naar meerdere multimedia diensten. Met als gevolg dat diensten van Alpha producties steeds verder wordt uitgebreid.

2008
Verbreding

In deze periode komt Rick Steenbergen in het bedrijf. Hij brengt zijn eigen audiovisuele kennis en passie voor techniek mee. Met zijn talent en toewijding wordt er een stap gemaakt in het bieden van oplossingen van technisch complexere problemen. Denk hierbij aan domotica en audiovisuele middelen.

2009
Van start-up naar een volwassen bedrijf

Door de uitbreiding van onze diensten met meer technische en creatieve oplossingen komt er steeds meer werk binnen. Hiermee groeit het bedrijf van een start-up uit naar een volwassen bedrijf met meerdere technische en creatieve professionals.

2011
Alpha Studio en Alpha Tech
Het is tijd voor een nieuwe stap. Om de mensen en middelen beter in te kunnen zetten op de projecten, besluiten wij om Alpha producties te verdelen in Alpha Studio en Alpha Tech. Dit hebben we gedaan uit het streven om de onderdelen meer te kunnen specialiseren.
2019
Verdieping met internet marketing
Daarnaast breiden we onze oplossingen uit met meerdere diensten op het gebied van internet marketing. Deze stap is genomen om klanten te adviseren op het gebied van hun bussinessdoelen en marketingdoelen. Wij zien dit als het volgende niveau van intensieve samenwerking met onze klanten.
Heden

Verdieping

Dit kunnen wij voor jou betekenen

“Wij helpen onze klanten om er met hun website uit te springen, online goed vindbaar te zijn in Google, bezoekers aan te trekken via Social media en nieuwe klanten aan hun te binden.”

Unieke en effectieve websites

Bij ons bent u aan het juiste adres als u een kwalitatieve website wilt. Onze websites zijn wat ontwerp betreft uniek en zijn ontworpen met de gedachte dat deze een goede gebruikerservaring moet geven en gericht moet zijn op conversies. Wij blijven de website optimaliseren en houden de website ‘up to date’.

Professionele promotiefilms

Met promotievideo’s kan een speciaal onderdeel van uw bedrijf aandacht krijgen. Bijvoorbeeld bij de lancering van een nieuw product of dienst. Een bedrijfsfilm is een originele manier om te laten zien wat jouw bedrijf maakt en verkoopt en wat je als organisatie uitstraalt. Als je op een professionele en snelle manier een beeld wilt geven van wat je doet en wie je bent, dan is een bedrijfsfilm laten maken een slimme zet.

Slimme marketing

Bij ons stopt het niet bij het maken van websites. Wij zijn
ook gespecialiseerd in online marketing. Met name SEO (dat is zoekmachine optimalisatie, ook wel bekend als “hoger in Google” komen op relevante zoekwoorden) en Social media blijken interessante mogelijkheden te bieden, om gericht verkeer naar de websites te trekken. Wij zijn expert in het richten op de doelgroep met aantrekkelijke content en advertenties. Daarbij is het doel de
gewenste conversies te realiseren (vaak gaat het om leads of verkopen). Wij helpen onze klanten proactief om nieuwe klanten binnen te halen en zo de omzet te verhogen. 

Ons team

Creatieve professionals

Niels

video editor

Rick

developer

Trudy

Designer

Suzanne

Projectmanager