Video

connect your audience

Alpha producties diensten video film

Video

Het maken van een bedrijfsfilm is een veel voorkomende manier om uw bedrijf te promoten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een naam opgebouwd als betrouwbare partner die meedenkt en voortdurend finetunet om de doelstellingen van haar opdrachtgevers te bereiken. Maar naast bedrijfsfilms zijn er nog tal van toepassingen te bedenken. Wat dacht u van productfilms voor uw webshop, een sfeerimpressie van een event of een instructievideo? Ook kunt u er voor kiezen om een documentaire te maken over de voortgang van een project of uw website iets extra’s te geven door video toe te passen. Wij denken graag met u mee.

Live registratie

Een evenement kan live in beeld gebracht worden op bijvoorbeeld projectie-, LED- of plasma-schermen. Op deze manier is alles wat er gebeurd goed te volgen voor alle toeschouwers. Ook is het mogelijk om direct live uit te zenden. Naast live uitzending kunnen we de opnames later ook bewerken tot een digitaal eindproduct en beschikbaar stellen aan uw publiek. Op deze manier bereikt u tijdens en na uw event een groter publiek. Uw event kunnen we vastleggen met een of meerdere camera’s.

Alpha producties diensten video film

Animatie

Wil jij complexe materie simpel uitleggen? Dan is een animatiefilm zeer geschikt. Het is bewezen dat beeld en geluid tezamen zorgen voor het beter begrijpen en daardoor beter onthouden van de boodschap. Op het gebied van animatie zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen we uw verhaal in grafische vormen vertellen doormiddel van 2 of 3D animatie. Dus wil je heel snel de voordelen laten zien en de mogelijkheid hebben je eigen wereld te creëren? Wij maken jouw ideale animatiefilm. We bedenken het concept, ontwikkelen een script, tekenen het storyboard en voegen geluidseffecten, muziek en eventueel een voice-over toe.

Video is meer

Documentaire

Je verhaal in een lange film, bijvoorbeeld het verloop van een bouwprocess of een langere film over een specifiek onderwerp.

Timelapse

Laat een camera bijvoorbeeld elke twee minuten een foto maken over een periode van meerdere weken of maanden. Plaats deze vervolgens achter elkaal en beleef een proces opnieuw.

Drone opnames

Opnames vanuit een ander perspectief. Verbreed je kijk op de wereld met opnames vanuit de lucht.

Ledscherm

Alpha producties beschikt over verschillende soorten ledschermen. Laat de bezoekers op je evenement meekijken via een groot scherm of creëer extra mogelijkheden voor sponsoren.

Kennismaken?

Dat kan natuurlijk! Graag zelfs. Spreekt ons verhaal je aan? Ben je benieuwd naar wie we zijn, en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een kop koffie, thee of fris. Wij horen graag jouw kant van het verhaal. Wij zien uit naar een goede samenwerking!

Bel ons:
+31 (0) 527 683 830
+31 (0) 622 875 651
Wouter de VriesAudiovisueel vormgever
"Write, shoot, edit, repeat"