Projecten

Bedrijfsfilm Rabobank

Rabobank Noordoostpolder - Urk zoekt de verbinding met mensen, om zo te zorgen dat zij samen een aandeel in elkaar hebben. Tijdens de ledenavond, waar dit thema centraal stond, is de nieuwe bedrijfsfilm gepresenteerd.

In deze film geven we een zo breed mogelijk beeld van de polder. Zowel Noordoostpolder als Urk komen uitgebreid in beeld. Samen met een tekstschrijver die regelmatig teksten schrijft voor de Rabobank, hebben we eerst de basis goed op papier gezet en onderzocht welke beelden nodig waren om het 'samen' gevoel goed te verbeelden. Daarbij is als doel gesteld om de film niet langer dan 1 minuut te laten duren. 

Toen het verhaal duidelijk was en op papier stond konden de opnames beginnen. Hiervoor hebben we opnames gemaakt bij verschillende evenementen en in verschillende werkgebieden, om zo een totaal beeld te geven van de hele Noordoostpolder en Urk.

Na verschillende correctierondes staat er een film waar je, na meerdere keren gekeken te hebben, nog steeds nieuwe dingen ontdekt.

De film is ingezet op de ledenavond en online gedeeld. In de toekomst zal deze film vaker gebruikt worden als opening bij bijeenkomsten.

Datum

13 oktober 2015

Categorieën

Video

Video