Presenteren

connect future oriented

Presentatie projecten

Alpha producties diensten presenteren tochscreen

Led touchscreen

Onze e-Screens zijn bijzonder nauwkeurig en door meerdere mensen tegelijk te bedienen met zowel uw vingers als een stylus pen. Met de full HD of 4K beeldkwaliteit maakt u indruk bij uw publiek. De screens zijn leverbaar van 46” tot 98” beeld diagonaal. Naast de schermen bieden wij ook persoonlijk advies op het gebeid van montage en installatie. Desgewenst kunnen wij ook de content voor uw schermen produceren.

Whiteboard met Short throw beamer

Een interactief whiteboard dat is voorzien van multi-touch technologie die eenvoudig te bedienen is. Door de touch-herkenning kunt u de e-Board Touch bedienen met een stylus pen, uw vingers of de palm van uw hand. Tegelijkertijd functioneert het interactieve whiteboard dankzij het geëmailleerd stalen oppervlak als een traditioneel whiteboard dat beschrijfbaar is met een marker.

Narrowcasting

Altijd ectueel en realtime informatie tonen om een digitaal scherm in uw winkel of bedrijfsruimte/kantoor? Dat kan met een narrowcastingsysteem. Via een zeer gebruiksvriendelijk managment systeem kunt u, via uw browser, heel gemakkelijk content selecteren voor op uw scherm. Denk hierbij aan foto, film en teksten maar ook aan modules die zich automatisch vullen met content. bijvoorbeeld het weer, laatste nieuws, uw twitter berichten of de vacatures op uw website. De mogelijkheden zijn eindeloos, wij geven u graag geheel vrijblijvend een demo!

Presenteren is meer

Cable cubby

Een vergaderruimte met een grote hoeveelheid bekabeling waar je elke keer weer in verstrikt raakt. Nooit een passende aansluiting voor je laptop, tablet of smartphone. Dat is verledentijd met een van de vele cable manegment oplossingen. Kies voor een cable cubby en heb altijd de juiste aansluiting binnen handbereik zonder eerst onder de benen van de directeur door te hoeven kruipen.

Verhuur

Op zoek naar een tijdelijke oplossing voor uw vergadering, presentatie of event? Ook hiervoor biedt Alpha producties een oplossing. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Montage oplossingen

Voor het ultieme gebruikersgemak gaat het om het totaalplaatje. Kiest u voor een vaste muurbeugel of een in hoogte verstelbare poot? Een electrisch beamerlift of een flexibel railsysteem? Alles begint met een goed advies. Wij helpen u graag.

Beamer

De juiste beamer in elke situatie, Alpha producties adviseert u graag over welke beamer het beste bij uw situatie past. Advies, installatie en afterservice.

Kennismaken?

Dat kan natuurlijk! Graag zelfs. Spreekt ons verhaal je aan? Ben je benieuwd naar wie we zijn, en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een kop koffie, thee of fris. Wij horen graag jouw kant van het verhaal. Wij zien uit naar een goede samenwerking!

Bel ons:
+31 (0) 527 683 830
+31 (0) 623 598 830
Rick SteenbergenGeluidstechniek & bedrijfsautomatisering, mede eigenaar Alpha producties
Technische ontdekker met passie voor muziek