Cases

Quick Frozen

Quick Frozen Bv is een onafhankelijke dienstverlener in het verwerken van verse- en diepgevroren visproducten. Ze bieden veel verschillende diensten, zodat de mogelijkheden voor hun klanten oneindig zijn.

De vraag en het proces

Quick Frozen wilde graag samen met het nieuwe pand een nieuwe uitstraling van de website en het logo.

Logo
Bij het ontwikkelen van het logo was het erg belangrijk om rekening te houden met de historische waarde van het oude logo. Hierbij was het zaak om goed te luisteren naar de wensen van de klant.

Website
Het was de wens van Quick Frozen dat hun diensten duidelijk in beeld zouden komen voor hun bezoekers. Een belangrijk element hierin was dat de bezoekers vanuit de dienst direct contact konden opnemen met de juiste contactpersoon. We wilden dat de bezoekers in een oogopslag zouden zien wat een dienst inhoudt. Daarom hebben we voor elke dienst een uniek icoon ontworpen die aansluit op de kleuren van de website. Deze iconen zijn doorgetrokken naar de ‘over ons’ pagina, zodat de website een geheel vormt.

Het resultaat

Logo
Het nieuwe logo heeft een frisse en moderne uitstraling en doet eer aan het oude logo.

Website
Vanuit de homepagina kunnen de bezoekers meteen doorgaan naar de diensten. Vanuit de dienst kunnen de bezoekers meteen contact opnemen met de juiste contactpersoon. Onze twee specialiteiten Video en Webdesign komen samen door bij elke dienst een foto of video te plaatsen. Zo komt de dienst nog duidelijker in beeld.