Blog

Een compleet concept

Als full service multimedia bedrijf willen wij onze klanten ontzorgen. Dat is precies wat we ook al jaren doen met restaurant de Kaap op Urk. Wat in 2016 begon met een redesign van het logo, werd een vaste relatie waarvoor wij ondertussen al meerdere jaren verschillende producten leveren op het gebied van promotie.

Lees verder onder de afbeeldingen

 

 

Het nieuwe logo van restaurant de Kaap sinds 2016

 

Het oude beeldmerk is ook verwerkt in het nieuwe logo. Dit is een element dat in de afgelopen jaren herkenning heeft opgebouwd en wat de herkomst van het restaurant symboliseert.

Na het redesign van het logo, volgde een fris ontwerp voor eigen placemats. De basis hiervoor was een foto van de buitenkant van het restaurant. Deze is omgezet in een olieschildering. Op de placemats plaatsten we 'eet smakelijk!' in 4 talen om zo alle gasten een smakelijke maaltijd toe te wensen. Rechtsboven is ruimte gemaakt om aandacht te besteden aan de gewonnen verkiezing van het leukste restaurant. Op de druk van 2018 is daar de 'Gold Award' voor de keuken aan toegevoegd. Belangrijke links naar de (vernieuwde) website en social media kregen onderin een plek.

 

De eigen pacemats van de Kaap, editie 2018

 

Om klanten breed te informeren over het aanbod van de Kaap, hebben we een wikkel flyer ontwikkeld. Aan de binnenzijde geeft deze informatie over het restaurant, de ijswinkel en de mogelijkheden om te overnachten inclusief ontbijt. Aan de buitenzijde van de flyer is een map geplaatst die gasten kan helpen om de mooiste plekjes van Urk in het Oude drop te bezoeken. Op deze manier is de flyer een bewaarexemplaar geworden dat tijdens een bezoek aan Urk regelmatig weer bekeken word. Uit de reacties die het restaurant van haar gasten ontving, bleek dat dit een goed hulpmiddel was en gewaardeerd werd. De Flyers zijn op A6 formaat in 3 luik samengesteld.

 

Flyer van de Kaap met op de omslag een map met historische bezienswaardigheden op Urk

 

Hoofdactiviteit van de Kaap is het restaurant, waar gasten terecht kunnen voor heerlijke vis en vlees gerechten. Daarnaast bied de Kaap ook verschillende mogelijkheden aan om te overnachten in een van de volledig ingerichte knusse huisjes voorzien van WiFi en eigen badkamer. Gasten zijn dan in het restaurant welkom om te ontbijten.

Achter het restaurant bevind zich huiscafé. 't Anker. Hier kunt un in de avond langskomen voor een potje darts of biljart. Ook worden hier alle grote evenementen gevolgd op gebied van sport.

In de zomermaanden heeft de Kaap ook de beschikking over een ijssalon met heerlijke soft- en schepijs. Hiervoor hebben wij de fotografie verzorgd en een serie posters ontworpen ter promotie van de winkel.

 

Een greep uit de serie posters ontwikkeld voor de ijssalon van de Kaap

 

Voor de Kaap leverde Alpha Producties het totale pakket. Naast bovenstaande producten realiseerden we ook Servetten, bestekzakjes, vlaggen, spandoeken en balkonborden. 

Alpha producties is uw full service media partner en denk graag mee over de promotie van uw bedrijf.