Automatisering

connect automated processes

Alpha producties diensten automatisering camerasysteem

Camerasysteem

Je wilt controle? Van afstand het werk in de bedrijfshal volgen? Of via je smartphone of tablet meekijken op locatie? Met een camerasysteem op maat heb je tal van mogelijkheden, ook op het gebied van beveiliging. Zowel permanente als tijdelijke systemen. Door de vele soorten en maten is het moeilijk de camera te kiezen die het beste past bij jouw situatie. Daar helpen wij je graag mee, door onze jarenlange ervaring in uiteenlopende situaties kunnen wij jou de geschikte oplossing op maat aanbieden. Daarnaast verzorgen wij de complete installatie en ontvang je een heldere instructie. 

Netwerksysteem

Het automatiseren of digitaliseren van werkprocessen kan je veel tijd besparen. Daarnaast zorgt een goed systeem ook voor overzicht en veiligheid binnen jouw organisatie. Dit kan zowel in de cloud als lokaal op een server. Wij automatiseren en stroomlijnen werkprocessen, implementeren en installeren gebruiksvriendelijke softwaresystemen en leveren de benodigde hardware. Je kunt bij ons terecht voor de realisatie van netwerksystemen voor het midden- en kleinbedrijf. Wij kennen de technische mogelijkheden, zoeken naar oplossingen en staan je bij van advies tot implementatie. Een efficiënt automatiseringsproces is het resultaat!

Alpha producties diensten video film

Website

'Vroeger' pakte je het telefoonboek, tegenwoordig surf je op het internet. Net zoals jij anderen wilt vinden, willen anderen jou vinden. Een goed onderhouden webite is van essentieel belang om gevonden te worden door potentiële klanten. Een website die aan alle huidige normen voldoet en waar de bezoeker snel de juiste informatie vind. Daarnaast zorgen wij voor een goede koppeling met social media en andere online bedrijfsprofielen zodat jouw bedrijf, ook online, goed vindbaar is. Websites door ons gemaakt beschikken standaard over een gebruiksvriendelijk CMS systeem waardoor jij zelf heel gemakkelijk wijzigingen in bijvoorbeeld de tekst kan doorvoeren.

Automatisering is meer

2 the cloud

Bij cloud computing hoeft u geen eigenaar meer te zijn van de ICT-omgeving, maar u betaalt via een abonnement alleen voor het gebruik van de ICT-middelen die u ook daadwerkelijk nodig heeft. Uw software is altijd up-to-date. Met cloud computing kunt u flexibel en snel inspelen op een veranderde behoefte aan IT-middelen.

VoIP

Zakelijke VoIP-telefonie: telefonie via het internet voor bedrijven. Met deze manier van bellen bespaar je aanzienlijk op kosten ten opzichte van de traditionele manier van bellen.

Back-up

Bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Ze vormen de fundering van uw bedrijf. Uw waardevolle bestanden kunnen door allerlei redenen verloren gaan. Met onze Backup en Recovery diensten voorkomt u dat uw belangrijke gegevens verloren gaan.

Presentatiemiddelen

Alpha Producties is leverancier van kwalitatief hoogwaardige presentatiemiddelenen en bijbehorende software. Zo kunt u onder andere kiezen uit een interactief whiteboard en een full HD of 4K LED touchscreen.

Kennismaken?

Dat kan natuurlijk! Graag zelfs. Spreekt ons verhaal je aan? Ben je benieuwd naar wie we zijn, en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een kop koffie, thee of fris. Wij horen graag jouw kant van het verhaal. Wij zien uit naar een goede samenwerking!

Bel ons:
+31 (0) 527 683 830
+31 (0) 623 598 830
Rick SteenbergenGeluidstechniek & bedrijfsautomatisering, mede eigenaar Alpha producties
Technische ontdekker met passie voor muziek.