Audio

Connect audio experience

Alpha producties diensten video film

Studio opnames

Een professionele geluidsstudio en een ontspannen sfeer, twee ultieme ingredienten voor een goede mix. Wij hebben de technische kennis en ervaring in huis, zodat jij je bezig kunt houden met waar je voor gekomen bent: muziek maken! Alpha producties beschikt over een eigen, volledig ingerichte opnamestudio. Onze studio- en montageruimtes zijn uitgerust met moderne en hoogwaardige apparatuur. Onze studio is uitermate geschikt voor de opnames van CD's en professionele voice overs. 

Live geluid

Op audiogebied bieden wij een zeer compleet dienstenpakket aan. Wij kunnen alle soorten audio opdrachten en evenementen faciliteren. Van een eenvoudige microfooninstallatie bij een zakelijke presentatie tot de complete audiouitrusting voor een concert. Wij hebben de materialen, de kennis en de ervaring om jouw evenement geluidstechnisch tot een succes te maken!

Alpha producties diensten video film

Installatie en verkoop

Naast tijdelijke audio installaties, opnames en live registraties, is Alpha producties ook jouw partner als het gaat om de installatie van een vaste audio oplossing. Hierbij kun je denken aan audio oplossingen voor vergaderruimtes, zwembaden, scholen, gemeentelijke instellingen, kerken en dergelijke. Vooraf zullen wij je adviseren over de verschillende mogelijkheden. Kwaliteit is zeer belangrijk, maar ook eenvoudige bediening speelt daarin een belangrijke rol. Met een systeem door ons geleverd kan iedereen binnen uw organisatie aan de slag zonder technische kennis. Na de installatie ben je altijd verzekerd van maximale service en ondersteuning. Wij nodigen je graag uit om samen te kijken naar de mogelijkheden en oplossingen die het best passen binnen jouw organisatie en een demonstratie op locatie.

Garantie en ondersteuning

Alpha producties is PRO partner van verschillende merken. Wat dit voor u betekend?

Juiste ondersteuning

Wij vinden het heel belangrijk dat klanten de juiste ondersteuning krijgen bij alle producten. Daarom selecteren we zeer zorgvuldig geautoriseerde leveranciers die voldoen aan onze criteria en een uitstekende service koppelen aan adequaat advies.

Innovatie en technologie

Ontwikkelen van nieuwe technieken die aantoonbare voordelen bieden voor klanten.


Garantie

U kunt er zeker van zijn dat alle producten die wij kopen bij een geautoriseerde leverancier dealer echt en fabrieksnieuw zijn. Daarnaast wordt het product door onze garantie gedekt.

Demonstratie

Heeft u interesse in een bepaald product? Neem dan eens contact met ons op. Wij geven u graag een persoonlijke demonstratie. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Kennismaken?

Dat kan natuurlijk! Graag zelfs. Spreekt ons verhaal je aan? Ben je benieuwd naar wie we zijn, en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak voor een kop koffie, thee of fris. Wij horen graag jouw kant van het verhaal. Wij zien uit naar een goede samenwerking!

Bel ons:
+31 (0) 527 683 830
+31 (0) 624 498 201
Jos SteenbergenGeluidstechniek & manager, mede eigenaar Alpha producties
Creatief ondernemer met passie voor voetbal en muziek